Om Lissy Boesen

”Jeg har altid haft katte, både som barn og voksen, og de har altid inspireret mig”

Katten
For Lissy er katten er et smukt og fascinerende væsen, der hviler i sig selv – og det er næsten som om, at den forstår at arranger sin krop, så den tager sig ud på bedst mulig måde.
Med så oplagt en ”model”, er det næppe tilfældigt, at den allerførste af hendes legeskulpturer blev en stor liggende kat. Lissy har selv opfundet metoderne til at fremstille skulpturerne, i samarbejde med Teknologisk Instituts opfinderafdeling.

Nye ideer
Lissy er hele tiden i gang med at udvikle idéer og skitser til nye modeller. Nogle af disse forbliver skitser eller prototyper, der aldrig kommer i produktion.
Andre bliver måske taget frem igen længe efter, de blev skabt. Måske kommer de så til ære og værdighed, og ender som unika-vase, en udendørsudsmykning eller ny skulptur på legepladsen.

Værkstedet på Møn
Lissy Boesen henter mange idéer fra naturen – ikke mindst i området omkring hendes mønske værksted. Med udsigt til mark og strand kan hun på værkstedet finde både kreativ inspiration og ro til fordybelse.
Spændende planter, smukke sten og bølgende vand er ganske vist med til at præge Lissys formgivning. Men her er også plads til inspiration.